Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 FLAT


terlalu lama aku tidak mencoretkan sesuatu di blog ni...disebabkan faktor kemalasan dan kesibukan yg melampau2....hahhahahahaahah....sedar tak sedar aku sudah berada di tahun akhir...in sya allah bulan 12 aku akan habis study....sudah tidak sabar rasanya menanti hari tu tiba...aku sudah tidak sabar mau berkerja semula...aku sem 7 da sekarang ni...ada 3 sem lagi untuk menghabiskan pengajiaanku...moga allah sentiasa bersamaku...amin.
minggu ni adalah minggu yg paling bermakna dalam hidupku ... 6/3/2013 result sem 6 keluar....aku punya la berdebar masa mau ambil result tu,takut sampai rasa mau lari pi tandas...hahahahahhhha...sebenarnya tiap kali result mau keluar aku memang akan mengalami perasaan yang sama...tapi tidak la seseram ini...mungkin sebab sem lepas aku meletakkan target yang tinggi....tinggi....ya memang tinggi....sem lepas aku cabar diri ku untuk dapat 4 FLAT...aku sudah berazam pada diriku sendiri aku mesti juga mau dapat 4 flat walaupun cuma sekali

tapi subjek tu tidak la sesenang yang aku jangkakan....aku mula stress...aku takut tidak dapat capai target..semua orang cakap susah mau skor...subjeknya memang susah....tapi aku tetap berusaha belajar sekuat yang termampu...syukur juga la aku ada kawan2 yang bantu aku...bagi tips,bagi soalan2 lepas,bagi dorongan...aku cakap pada diri aku kalau aku tidak dapat capai target 4 flat sekurang2nya dean list mesti dalam tangan..dapat dean list je pun aku sudah rasa bersyukur sangat2 walaupun ada sedikit rasa kecewa...

bila result sudah dalam tangan ,allah je la yang tahu macam mana perasaan aku ketika itu...pelan2 aku koyak slip tu...part yang aku tengok pertama sekali semestinya la bahagian GPA  tu....ya allah....aku sangat2 terkejut terharu dan bersyukur pada allah bila nombor yang aku nampak iyalah 4.00........aduhhhhh rasa mau meloncat dan menjerit ....benda yang terkeluar dari mulutku iyalah kalimah alhamdulilla...alhamdulilla ...alhamdulilla....syukur aku dapat capai targetku....impian dan angan2 aku menjadi kenyataan...sekarang aku mesti target untuk dapat CGPA 4.00 pula ,kini aku tahu tiada yang mustahil jika kita usaha.....t

http://www.miszsnowgurlz.blogspot.com
www.tips-fb.com
komen sikit,kalau suke like sekali ye

3 comments:

السيد محمود said...



توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تنظيف شقق بالجبيل
شركة تنظيف فلل بالجبيل


شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف سجاد بالقطيف
شركة تنظيف شقق بالقطيف

السيد محمود said...



شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة مكافحة النمل الابيض بالدمام
شركة مكافحة الحمام بالدمام والخبر
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة النمل الابيض بالقطيف


شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة مكافحة النمل الابيض بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة مكافحة حشرات بالرياض

السيد محمود said...



شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالاحساء


شركة تسليك مجارى بصفوى وسيهات وراس تنورة
شركة تسليك مجارى بالرياض
شركة تنظيف وشفط بيارات بالدمام والخبر
شركة رش دفان بالدمام
شركة رش مبيدات بالدمام

Post a Comment

LETAK LINK KORANG KAT SINI