Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sooooo happy.....

Tiap kali aku dapat result yang baik aku akan bagi reward untuk diriku sendiri...ya la siapa lagi mau bagi kalau bukan diri sendirikan...hihhihhihihi....itu aku belajar masa sem 2 ...jika kita mencapai kejayaan kita kenalah bagi reward untuk diri kita sendiri sebagai menghargai usaha kita ...di sebabkan aku mendapat 4 flat sem 6 kakak n adik aku janji mau bagi aku reward...aku gembira la sebab dorang tidak pernah pun bagi aku reward sebelum ni.... ..

9/3/2013 kami pergi 1B......sampai di 1B dia suruh kami jalan2....dia n haiqal pergi kedai habib jewels ....kami pun jalan la ....tiba2 promoter sasa panggil aku n bagi try fiber maskara n gincu....bila aku suda siap di makeup aku tengok adik2 aku sudah hilang....aduh aku keliling mencari dorang ...sudah la aku tidak bawa hp yang ada kreadit,beg duit pula dengan kakak ku....bila cari punya cari tidak jumpa juga aku pun pergi la kedai habib jewels tu dengan harapan kakak ku masih ada lagi di kedai tu....sesampai di sana syukur kakak aku masih lagi sibuk memilih2 barang kemas....
tidak lama lepas tu adik2 aku pun masuk kedai tu juga.....adik aku cakap "mesti kakak belikan hadiah untuk 4 flat ni kan".....aku pun apa lagi gembira la.....aku cakap "betul ka ni"...kakak aku cakap "sorry la ya".....aku pun tidak la berharap kakak aku mau bagi aku barangan habib jewls tu....cuma bergurau jak...
bila sudah keluar dari kedai tu adik aku cakap "marilah aku tolong bawakan" sambil ketawa2....lepas tu kakak aku pun hulurkan beg habib jelews tu dengan aku ....dia cakap "sebenarnya aku belikan ni untuk kau..hadiah dapat 4 flat..." aduh.....aku betul2 terperanjat.....happy sangat2....tidak sangka pula kakak ku bagi hadiah semahal itu....super duper happy.......tq so much


http://www.miszsnowgurlz.blogspot.com 
www.tips-fb.com
komen sikit,kalau suke like sekali ye

2 comments:

السيد محمود said...



خدمات شركة ركن الامثل بالمنطقة الشرقيه 0502644550 وتقديم كافة الخدمات المنزلية

شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف


السيد محمود said...



تقدم شركة تاج 0551844053 افضل خدمات التنظيف للمنازل والبيوت وكذلك ايضا تنظيف السجاد والموكيت والمجالس وبيوت الشعر
بالدمام والخبر تنظيف فلل وشقق ومطاعم نقدم عمليات التنظيف الشاملة بمفهموها العصرى والحديث
شركة تنظيف بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام

شركة الصفرات للتنظيف والنظافه العامه بالرياض
شركة تنظيف خزانات بالدمام
شركة تنظيف سجاد بالدمام


شركة تنظيف فلل بالدمام
شركة جلي بلاط ورخام وسيراميك بالدمام
شركة تنظيف شقق بالدمام
شركة تنظيف مجالس بالدمام
شركة طيوب لتسليك المجارى بالدمام

Post a Comment

LETAK LINK KORANG KAT SINI